Ibro Bublin, Selma Bajrami i mladi Zvuci Bosanskog Meraka priredili spektakularnu noć u YVERDONU, sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta!

Poznata je činjenica da kad se god najavi muzičko veče u Yverdonu vlada velika euforija, tako je bilo i ovaj put, sinoćnji gosti Ibro Bublin, Selma Bajrami i mlada izvorna grupa Zvuci Bosanskog meraka, mladi momci koji mnogo podsjećaju na popularne Raspjevane Meraklije, svi skupa oborili su rekord posjećenosti, jer tražila se stolica više, a gosti su do rani jutarnji sati uživali uz repertoar ovih balkanskih muzičkih zvijezda. Sala je faktički bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a pobjednik Zvezda Granda mladi Ibro Bublin i balkanska folk zvijezda Selma Bajrami pobrinuli su se da publika cijelu noć bude na nogama.

Mlada bh.zvijezda Ibro Bublin je napravio pravi lom. Uz Ibrin izbor pjesama lumpovalo se do sitnih sati, a u dobru atmosferu ne treba ni sumnjati. Gosti ove večeri koji su ispunili objekat do posljednjeg mjesta neumorno su đuskali uz brojne hitove koji su se našli na repertoaru, a dodatni plus u cijeloj priči dodala je popularna folk zvijezda Selma Bajrami, to je pjevačica poznata po fantastičnim glasovnim mogućnostima, atraktivnog izgleda i širokog muzičkog repertoara. Uz njih su se pojavili i mladi momci pred kojima je sjajna muzička karijera, već sada popularna izvorno-narodna grupa Zvuci Bosanskog meraka.

Organizator ovog muzičkog sijela bio je fudbalski klub Fc Bosna Yverdon koji se i ovaj put ispred cijelog osoblja zahvaljuje svim gostima i zahvaljuju im se na podršci koju su dali svojim prisustvom, Ibro Bublin je oduševljen gostoprimstvom i za naš portal otkriva da se nada ponovnom dolasku, a u međuvremenu sprema i novu pjesmu koja će oboriti sve rekorde slušanosti, Selma Bajrami se takođe zahvaljuje organizatorima i srdačno od sveg srca selame i pozdravljaju sve one koji su došli i uživali u sinoćnjem spektaklu.

Galeriju slika možete pogledate ispod, dok će te video snimkne moći pogledati na Ibrinom Offcijalnom Youtube kanalu.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.596466054037095.1073741830.556568094693558&type=1&l=3368c2c4d9

Hvala vam svima na posjeti i uskoro se vidimo opet, tako poručuju iz vrha našeg i vašeg fudbalskog kluba Fc Bosna Yverdon.

Autor : Mehmedović M.

Infosvijet.net

Back to top button