ŠTA SE DEŠAVA SA EDITOM ARADINOVIĆ – SVI SU IZNENAĐENI: ‘OVO JE SMRTONOSNO, MOJE ZDRAVLJE JE UGROŽENO VEĆ DUŽE VRIJEME’

Popularna pjevačica zatekla je svoje mnogobrojne fanove najnovijom porukom koju je objavila putem društvenih mreža.

Iako nikada nije bila dio bilo kakvih skandala, revoltirana ponašanjem jednog menadžera, Edita je bila prinuđena da javno podijeli poruku kakvu od nje niko nije očekivao.

Popularna pjevačica ovim putem je, između ostalog, obavijestila javnost da se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima o kojima će uskoro javno progovoriti, a ova poruka zatekla je njene mnogobrojne fanove.

– Morat ću da zamolim menadžera, vratara, obožavaoca škembića da ne zove članove benda Ministarke da pita da li nastavljam solo karijeru ili ostajem u Ministarkama. Moj broj je isti, ako ti trebam pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostit ću ti sve, ipak ti imaš djecu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakome svidjeti, tako vjerujem da se mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U toj igri koja još traje mnogo je aktera koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovjek lako postane zao. Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kad dođe vrijeme progovorit ću i o tome. I razumite da se treba hraniti ljubavlju a ne egom! Ego je smrtonosan… I da si mi najrođeniji ispadaš iz igre. Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumijevanju -, napisala je Edita koja je ovom porukom izazvala veliku pažnju javnosti.

(Hayat/Foto:Instagram)

Back to top button