Evo kako izgleda supruga Dejana Matića s kojom je šest godina u skladnom braku!

Prije šest godina popularni Dejan Matić izgovorio je sudbonosno “da” Jeleni. Danas sa ovom ženom Dejan ima dva sina Zorana i Konstatina. Dejan priča o ljubavi i kompromisima koje pravi, svojoj tvrdoglavosti i vaspitavanju mališana.

Kako se posljednjih godinu dana veliki broj njegovih kolega razveo, nismo mogli a da ga na početku razgovora ne pitamo kako je on uspio da održi svoj brak.

“Primjećujem porast razvoda, kao i vi. Sve je to rezultat i vremena i vrijednosti u kojima živimo. Jelena i ja, zaista, nikada nismo mali nijednu bračnu krizu. Bude pokoja normalna nesuglasica, ali je brzo riješimo. Najvažnije je da ima ljubavi, a nje je napretek. Razumijevanja takođe, kompromisa bez kojih je zajednica nemoguća”, objašnjava Matić, koji se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom.

“Što su dječaci stariji i zreliji, slobodnog vremena za nas dvoje je više. Nekad to bude lijepa večera, nekad bioskop. Vrijeme leti, pa se trudimo da se više posvetimo djeci, a mi ćemo biti sami kad stignemo na red”, kroz osmijeh kaže pjevač, koji je srećan što je našao srodnu dušu sa kojom ima iste poglede na vaspitavanja sinova.

“Slab sam na djecu kao i svaki roditelj, ali sam stekao autoritet i znaju vrlo dobro za šta se ja pitam i kada treba da me sačekaju za odgovor. Nekada takav odgovor žele da ubrzaju. Naročito Zokica! Jelena i ja smo, od starta, u skladu kao roditelji i držimo isti pravac vaspitanja”, rekao je.

Iako većina muzičara ne bi voljeli da njihovi nasljednici krenu njihovim putem kada je karijera u pitanju, Dejan se razlikuje:

“Svakoga dana se pitam i osluškujem ih. Obojica su sluhisti, ali Konstantin rekao bih da malo prednjači. Iz dana u dan se to mijenja. Još je rano dati konačnu procjenu. Moju podršku za pjevanje i muziku uvijek će imati, a vidjećemo kojim će tokom ići njihovi talenti.”

(Puls)

Back to top button