VIRIO KROZ KOMŠIJSKE PROZORE: KAKO JE KOMŠINICA VAGALA GRUDI NA KUHINJSKOJ VAGI!

Ovi ljudi su gledali svoja posla, ali im je pogled slučajno odlutao do komšijskog prozora i tamo su imali šta da vide, damu kako vaga grudi na kućnoj vagi, čovjeka da večera sa sovom, damu koja je zavezala muža kao psa

Kompanija English Blinds napravila je istraživanje na temu najčudnijih stvari koje ste slučajno vidjeli kod komšija. Mnoge ljude nerviraju komšije koje stalno prate ko im dolazi u goste. Neki od tih “znatiželjnika” podijelili su s javnosti šta su sve vidjeli. Neke priče su bizarne, a neke urnebesno smiješne. Jedan čovjek je ispričao da je vidio komšinicu kako stavlja svoje grudi na kuhinjsku vagu, prenosi Aura.

– Ne znam koji recept to uključuje – rekao je smješkajući se.

Šetala je muškarca kao psa

“Jednom sam šetao psa i vidio kroz prozor obližnje zgrade ženu u crnoj koži kako šeta svog “psa” odnosno muškarca u dnevnom boravku”, rekao je drugi pretjerano radoznali komšija.

Jedna žena je slučajno vidjela ozbiljan poremećaj “Biberomanije” i vidjela ženu koja je potpuno opsjednuta svojim idolom Džastinom Biberom.

“Prilično čudna situacija. Osim postera kojim je oblijepila cijeli stan, vidjela sam je jednom kako gleda TV s kartonskim Justinom Bieberom ljudske veličine. Jezivo…” rekla je žena.

Ona večera sa svojim mačkama za stolom

“Najčudnije što sam ikada vidio, dok sam radio kao perač prozora, je starica koja večera sa svojim mačkama. Sto je bio serviran za mačke, ssjedile su na stolicama i svi zajedno su večerali”.

Jedan Britanac je ispričao sličnu priču, samo sa sovama.

“Moj komšija je pomalo ekscentričan. Oduvijek sam znao da drži sove, ali nisam znao da žive s njim u kući. Jedno jutro sam doručkovao i pogledao kroz prozor, a komšija je takođe doručkovao – sa sovom na glavi. Najbolje od svega je što je bio opušten kao da je to najnormalnija situacija na svijetu”, rekao je zbunjeni komšija.

(Hayat/Foto: Ilustracija)

Back to top button