Hoću da budem potrčko umjesto Slobe, želim da spavam sa Kijom! Novi zadrugar pristaje na sve samo da bude u njenoj blizini! (VIDEO)

Novi zadrugar Mladen Jakovljević zvani Đomla Panamera već je bacio oko na Kristinu Kiju Kockar, pa je sinoć u razgovoru sa Drvetom mudrosti dao jedan čudan predlog.

Đomla je predložio da on bude ovonedeljni potrčko umesto Slobe Radanovića, kako bi mogao da spava u sobi za izolaciju sa Kijom koja je takođe potrčko.

– Ja bih hteo da dam jedan predlog, a ti ćeš mi reći da li predlog može da bude prihvaćen ili ne. Da umesto Slobe budem potrčko, zajedno sa Kijom – rekao je Đomla.

– Zbog čega to želiš? – pitalo je Drvo.

– Pa eto, zbog Slobe – rekao je Đomla.

– Ili zbog Kije? – reklo je Drvo.

– Pa i zbog Kije i zbog Slobe… – rekao je Đomla.

– Ovde postoje određena pravila koja se ne mogu u hodu menjati – reklo je Drvo.

– Ok, razumeo sam – rekao je on.

– Voleo bih kada bi mi malo bliže objasnio zašto to želiš – reklo je Drvo.

– Kija me nekad nervira, odbojna je nekad… Možda zbog cele ove situacije koja se odigrala u Zadruzi i ovo sa Slobom… Razumem i to. Kaže da napolju ima dečka, mada sumnjam, to su sve priče, ja znam neke druge priče… Nekad me nervira, nekad mi je simpatična – objasnio je on.

– Ako sam te dobro razumeo ti hoćeš da budeš potrčko umesto Slobe – reklo je drvo.

– Da – rekao je on.

– To bi značilo da u izolaciji spavaš zajedno sa Kijom – reklo je drvo.

– Naravno! – rekao je Đomla.

– Ti si rekao da to želiš zbog Slobe – reklo je drvo.

– Ja sam rekao i zbog Slobe i zbog sebe. Malo pre je Luna prokomentarisala kako bi volela da je Sloba tu. Ja sam rekao: “Da bi bilo dobro i meni i vama ja ću sa Kijom da budem u Sobi gde je potrčko, Sloba će da bude tamo sa Lunom, a ja ću da budem sa Kijom. Biće dobro i Luni, i Slobi i meni – objanio je on.

– A da li će Kiji biti dobro? – pitalo je drvo.

– Pa ne znam… Kad pričamo o nekim drugim stvarima ona je super, okej. Možeš o svemu sa njom da pričaš, čim krenem da joj dajem komplimente do neke granice joj prija, a onda mi je rekla: “Nemoj više da me diraš”. Iskreno mislim da ni ona ne zna šta hoće i šta želi… rekao je on.

Pogledajte šta je Đomla rekao o Kiji:

E-turneja

Back to top button