NEYMAR ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA PSG? Sprema se novi rekordni transfer

NEYMAR se do kraja sezone neće vraćati na teren u dresu PSG-a, a upitno je hoće li više ikad zaigrati za pariški klub.

Najskuplji nogometaš u povijesti navodno je nesretan u Parizu. Očekivao je puno više kada je Barcelonu u rekordnom transferu zamijenio PSG-om. Nadao se da će biti miljenik navijača, da će liga biti zanimljivija, a da će PSG biti u igri za naslov europskog prvaka.

FOTO: Instagram

Umjesto toga su mu navijači nekoliko puta zviždali zbog sukoba s njihovim idolom Edinsonom Cavanijem, PSG se još jednom prošetao ligom, a u Ligi prvaka je ispao na startu nokaut faze.

Španjolski ACB tvrdi da se Brazilac brzo razočarao novom sredinom i poručio je svom ocu da započne operaciju odlaska iz Pariza i to pod svaku cijenu. “Neću se vraćati u Pariz”, navodno je Neymar rekao prijateljima.

FOTO: Instagram

Francuski Le Parisien doznaje kako je došlo do sastanka sportskog direktora PSG-a Antera Henriquea sa samim igračem i njegovim predstavnicima nakon čega je Henrique priznao da ne može jamčiti ostanak 26-godišnje zvijezde u Parizu. U Parizu je zavladala panika, na razne načine pokušavaju nagovoriti Neymara na ostanak, a čak su i predstavnici kluba otputovali u Brazil na razgovore s njim.

PSG ga je prošlog ljeta platio 222 milijuna eura i dao mu plaću od 30-ak milijuna eura godišnje. Vjeruje se da će Neymar karijeru nastaviti u Španjolskoj, tamo ga žele vidjeti i Real i Barcelona.


FOTO: Instagram

“Da se pita mene, ja bih ga odmah vratio. Ne samo zbog odnosa koji imam s njim nego i zbog toga kakav je igrač. U svoju bih momčad uvijek stavio Neymara”, poručio je Ivan Rakitić, a slično razmišljaju i ostali igrači Barcelone.

I u Realu ga čekaju raširenih ruku, čak je kapetan Sergio Ramos javno poručio da je Neymar pravi igrač za madridski klub.


FOTO: Instagram

Tko ga bude htio dovesti morat će PSG-u platiti više od 300 milijuna eura, a Brazilac je navodno spreman pristati i na manju plaću samo kako bi otišao iz Pariza.

(index.hr, foto: Instagram)

Back to top button