PUKLO PRIJATELJSTVO: Karleuša i Lukas gadno zaratili, prekinuli svaki kontakt!

Glavni razlog prekida svakog kontakta između njih dvoje je taj što se Jelena nije držala davno datog obećanja, što je pjevača iznerviralo.

– Nekoliko mjeseci prije nego što je Lukas održao koncert u Zenici, dogovorio se sa Karleušom da mu ona bude glavni i jedini gost i dogovoreno je da otpjevaju duetsku pjesmu koju su snimili prošle godine. Sve je utanačeno do najsitnijih detalja, a Aca nije krio da će mu ona biti gost te je o tome pričao kolegama i prijateljima – kaže izvor za “Blic”.

Međutim, iako je sve bilo spremno, Jelena Karleuša je pozvala dva dana pred nastup i sve mu je poremetila.

– Dva dana pred nastup ona mu je rekla da neće moći da bude gost na koncertu. Objasnila mu je da ima zakazan nastup i da je zaboravila da mu to kaže. Lukasa je to toliko izvelo iz takta da je odlučio da prekine svaki kontakt i više ne želi da čuje za nju. Ona je pokušala da se opravda kako je zaboravila, ali on to nije želio da prihvati. Nekoliko dana kasnije sreli su se na snimanju “Zvezda Granda”, izbjegavali su svaki kontakt, a pale su i ružne riječi tokom snimanja – priča prijatelj koji je upućen u slučaj.

Ove tvrdnje željeli smo da proverimo i kod glavnih aktera. Upitali smo Lukasa da li mu je krivo što je prekinuo prijateljstvo sa koleginicom, ali on nije bio rad da da komentar.

– Aj, zdravo, o tome neću ništa da pričam – rekao nam je Aca Lukas koji nije želio ni da potvrdi, niti da demantuje saznanje. Sa druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelenom Karleušom, ali ona nije odgovarala na pozive.

Svađa na snimanju emisije

Čim su se nakon nemilog događaja sreli na snimanju emisije “Zvezde Granda”, Jelena je, kako nam je objasnio izvor, prvo pokušala da izgladi situaciju sa Acom, ali joj to nije pošlo za rukom. Tokom snimanja pjevač joj je uputio komentar:

– Jao, Karleuša, al’ si se ofucala.

Tu emisiju gledaoci će imati prilike da gledaju u subotu.

Blic

Back to top button