Isplivale šokantne vijesti sa seta serije “Elif“

Serija “Elif“ ostala je i u 4. sezoni najgledaniji sadržaj u BiH. Gledatelji OBN-a prihvatili su sa oduševljenjem nove likove, ali sada ih tek očekuju iznenađenja koja će im se svidjeti.

U novoj sezoni ostalo je samo nekoliko likova iz prve tri sezone. Isplivalo je kako su sami glumci tražili malu stanku, jer im je svima pomalo snimanje postalo rutinsko. Naime, od početka se nagađalo hoće li Emre Kivilcim, koji je pred kamerama udahnuo život Elifinom stricu, prihvatiti glumiti i u četvrtoj sezoni. On je priznao kako je pauzu tražio jer se odlučio posvetiti filmu. Nakon njegovog povlačenja producenti su odlučili skloniti i lik Zejnep, koji tumači njegova zaručnica Gülçin Tunçok. Međutim, na oduševljenje svih fanova, stariji likovi počeli su se lagano pojavljivati. U epizodama koje gledamo trnutačno na OBN-u, ponovno je aktualan lik Elifine majke Melek koju tumači Selin Sezgin, pa je to izazvalo nagađanja o pojavljivanju još likova iz prethodnih sezona. Istina je kako će se Selim i Zejnep također pojaviti u 4. sezoni, ali nešto kasnije. Ovakve vijesti obratovat će fanove serije koja ima ogromno povjerenje bh. publike.

Serija “Elif” oborila je rekorde u svim zemljama gdje se prikazivala, a nove vijesti samo će povećati zanimanje publike koja nikad nije sita novih avantura neobične djevojčice iz Tusrke.
e-tuzneja

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f