Bogata devojka je ostala na ulici, a BESKUĆNIK joj dao zadnje pare koje je imao… Nakon toga je za nju USLEDIO ŠOK!

Devojka kod sebe nije imala novca, ali tada ju je taj mladić dodatno iznenadio svojom dobrotom

FOTO: PRINTSCREEN

Dvadesetsedmogodišnjakinja Kejt Mek Klur vozila se jedne večeri prema Filadelfiji i zbog svoje neopreznosti i nepažnje ostala bez goriva u automobilu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Obzirom da je bilo oko jedanaest sati noću, mnogo se uplašila, ali tada joj je prišao nepoznati mlađi muškarac i ponudio joj pomoć da ode i da kupi gorivo.

Međutim, devojka kod sebe nije imala novca, ali tada ju je taj mladić dodatno iznenadio svojom dobrotom ponudivši joj zadnjih 20 dolara koje je imao. Nije mogla da veruje, a on joj je rekao da sedi i da se zaključa u automobilu, a on će se brzo vratiti sa gorivom, što je zaista i učinio.

Kejt mu to nije zaboravila i nakon par dana vratila se u to mesto da ga potraži zajedno sa svojim momkom kako bi mu se zahvalili na pomoći, ali nakon što su ga upoznali, njegova priča ih je mnogo rastužila.

Džoni je bio u marincima, a obučavao se za bolničara. Nakon niza nes(p)retnih okolnosti koje su ga odvele do alkohola i drugih težih zavisnosti, ratni veteran 2014. godine završio je stotinama kilometara od svog doma u Karolini te je živeo ispod mosta u Filadelfiji.

Nakon susreta sa njim, Kejt je odlučila da pokrene humanitarnu akciju s ciljem da se prikupi 10.000 dolara kako bi nesrećnom beskućniku pomogla i u roku dve nedelje prikupljeno je 11 puta više novca nego što su planirali.

(Espreso.rs/Izvor: narodnamuzika.live)

Back to top button