(FOTO) POTRESNI STATUS SESTRE SVIREPO UBIJENE PEVAČICE PARA SRCE: Teodora se oglasila na Fejsbuku povodom godišnjice Jeleninog ubistva! ZBOG OVIH REČI SVI SU ZANEMELI!

BEOGRAD – Od ubistva Jelene Marjanović Krsmanović prošlo je dve godine, a najbliža pevačicina porodica i dalje je neutešna.

Oni su u subotu na groblju Zbeg u Borči obeležili dvogodišnjicu smrti, a njena sestra Teodora Krsmanović je tada kratko za Kurir rekla da joj je i posle dve godine teško da prihvati da Jelene više nema.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Jelenino telo pronađeno je na nasipu 2. aprila, a Teodora je tim povodom ostavila potresni status na Fejsbuku koji je rastužio sve njene prijatelje.

“I opet se sećam APRILA…jedne ptice slomljenih krila…
Uh,ponovo taj april…!!! ??
02.04.2016 #sisterlove NEDOSTAJEŠ MNOGO!”

Uz status je objavila i fotografiju nje i Jelene sa malom Janom.

Podsetimo, Zoran je prijavio 2. aprila 2016 Jelenin nestanak, rekavši da se ona razdvojila od njega i njihove ćerke da bi trčala. Njeno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu kod nasipa.

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, uhapšen je 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva)

Back to top button