Isplivala istina: Zašto je Arkan ošišao Cecu naćelavo? Svi su mislili zato što je voljela muslimana, ali…

To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući

Koji je razlog da Ceca u posljednje vrijeme bude meta portala i društvenih mreža u Srbiji pokušavaju estradnjaci da odgonetnu… Da li je u pitanju početak neke lagane hajke na nju ili se pak nekome debelo zamjerila pa jedni od drugih prepisuju detalje njenog života.

O mnogim detaljima tog tipa mi smo već pisali, počev od veze sa Harom Samardžićem i detalja iz te veze, preko njenog dolaska u Beograd u ratnom periodu, udaje za Arkana, do najnovijih priča kako je Arkan živ, da živi u njenoj blizini i tome slično.

Najsvježije priče su vezane za Cecu ošišanu naćelavo, pa portali iznose kojekakva nagađanja. A mi smo pisali o tome davno.

Prava istina, kako s nam pričali očevici, da Cecu Arkan nije dao ošišati naćelavo zbog njene veze sa Harom, nego zbog momenta kada ju je uhvatio sa jednom pjevačicom s kojom se družila u trenutku njihovog konzumiranja nekog narkotika.

To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući.

(Expresstabloid.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button