Jackie Chan neće ostaviti sinu ni DOLAR! Evo zašto…

Ovaj razlog niste očekivali…

Svi ga znamo pod imenom Jackie Chan, a njegovo pravo ime je Chan Kong-sang.

On je stručnjak za borilačke veštine, komičar, glumac, akrobata, kaskader, reditelj, scenarista i kineski filmski producent.

Najpoznatiji je kineski glumac, zvezda u SAD-u i verovatno ne postoji niko ko nije čuo za njega.

Jackie Chan je svojim radom stekao ogromno bogatstvo. Međutim, njegova familija ne živi u luksuzu u kakvom žive ostale holivudske zvezde.

Možda biste pomislili da je njegov sin Džejsi nadmeni i razmaženi tinejdžer, ali ne biste bili u pravu. On je vrlo skroman mladić, koji neće od svog oca naslediti ni dolar!

Jackie Chan je rođen i odrastao u Hong Kongu, a glumom je počeo da se bavi kao veoma mlad. Nekoliko režisera je bilo oduševljeno njegovim borilačkim veštinama koje je prikazivao na različitim takmičenjima talenata.

U Americi i Aziji je stekao ogromnu slavu, na kojoj bi mu pozavideli mnogi glumci.

Procenjeno je da njegovo bogatstvo iznosi oko 350 miliona dolara!

Međutim, novac mu nije ,,udario u glavu,” veoma je skroman. Aktivno se bavi humanitarnim radom, kako bi pomogao ljudima kojima je pomoć preko potrebna.

Njegov sin je već glumio u nekoliko filmova. Ako bude uspešan u tom poslu koliko je i njegov otac, sigurni smo da će za par godina i on steći bogatstvo.

Džejsi živi drugačijim životom u odnosu na druge poznate ličnosti. Otac očigledno pokušava da ga nauči pravim vrednostima i skromnosti. Upravo iz ovog razloga, Jackie Chan ne planira da svom sinu ostavi novčano nasledstvo. Džejsi će za svoj život morati sam da zarađuje, baš kao što je i njegov otac.

Umesto svom sinu, Čen planira da celo svoje bogatstvo ostavi humanitarnim organizacijama.

On je ovu odluku prokomentarisao na sledeći način: ,,Ako je sposoban, on će sam zaraditi svoj novac. Ukoliko nije, samo će proćerdati moj.”

Šta mislite o ovoj odluci?

Podelite vest sa prijateljima na facebook-u.

izvor: likemag.com

Back to top button