(VIDEO) SLOMILA JE SRCE SVIMA KOJI SU ODGLEDALI SNIMAK: Mlada majka (18) dala sina na usvajanje, a razlog je potresan!

Mlada majka Hana Mondži objavila je emotivan video kako bi njen sin jednog dana znao da je odluku o usvajanju donela iz čiste ljubavi prema njemu.

Amerikanka je imala svega 18 godina kada je ostala trudna. U osmom mesecu trudnoće, njen dečko i otac deteta preminuo je u snu zbog problema sa srcem. Budući da je znala kako mu neće dati sve ono što treba odlučila je da sina da na usvajanje.

“Želim da znaš koliko te volim. Volim te više nego što sam ikad volela drugo ljudsko biće na celom svetu. Donela sam ovu odluku iz čiste ljubavi jer sam znala da ti ne mogu dati ono što ti treba”, plačući je rekla Hana i dodala:

“Od kada je tvoj tata umro bilo mi je teško samo da pomislim da te smestim u drugu porodicu. Jednog dana sam se samo probudila i jednostavno sam znala da ti je namenjeno da budeš s nekim drugim”, govori Hana koja je htela najbolje za svog sina.

Tražila je odgovarajuću porodicu i pronašla savršene roditelje, Breda i Emili Marš.

“Odmah sam se zaljubila u njih jer su i više od toga što sam mogla tražiti, a imam vrlo visoke kriterijume za bilo koga ko će odgajati moje dete”, rekla je tužna majka.

Nakon što je rodila sina, s njim je provela dva dana pre nego ga je dala u ruke novoj porodici.

“Celu trudnoću sam samo čekala ta dva dana koja bih mogla provesti s tobom. Sada s tobom provodim zadnji sat od ta dva dana pre nego što te predam Bredu i Emili A onda ćeš biti njihov maleni dečak”, izjavila je majka.

Hana sada živi u blizini nove porodice njenog sina i često su u kontaktu. Maleni sada već ima dve godine i posećuje ga barem jednom mesečno.

https://www.facebook.com/NowThisNews/videos/1879577868798995/

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Back to top button