DIREKTOR GRANDA PLAĆA STRUČNJAKA ZA FENG ŠUI: Saša Popović čisti kuću od mračnih sila!

Saša i njegova supruga Suzana Jovanović nakon pljačke vile rešili da se oslobode negativne energije koja ih okružuje, zbog čega su počeli da menjaju enterijer i eksterijer

Saša Popović i njegova žena Suzana Jovanović angažovali su stručnjaka za feng-šui kako bi njihovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi pročistio od nečistih, mračnih sila, saznaje Kurir.

Direktor „Granda“ je poslednjih meseci pod stresom, koji je kulminirao kada su lopovi nedavno upali u njegovu vilu i odneli vrednu dokumentaciju i satove od 100.000 evra. To je bio okidač koji ga je naterao da se pod hitno oslobodi negativne energije, jer smatra da mu upravo ona privlači probleme.

Izbacivanje stvari

– Stručnjak za feng-šui je pre dve nedelje posetio Popovića. Nakon detaljnog razgledanja kuće objasnio mu je da je prvi korak u čišćenju životnog prostora od nečistih sila izbacivanje nepotrebnih stvari i sređivanje nereda. Ali to nije sve. Saša želi da se njegov dom i energetski pročisti, što znači uklanjanje nakupljenih takozvanih energetskih krhotina, koje su posledica negativnih emocija, događaja, misli i stresa – priča naš dobro obavešten izvor.

 

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

On kaže da Popović nije želeo čišćenje samo enterijera već i eksterijera.

– Saša želi da sredi dvorište i terase i da ukloni svu spoljnu prljavštinu koja u sebi sadrži lošu energiju. Na samom kraju, kada su prošli ceo proces, ekspert za feng-šui je bračnom paru objasnio da je, prema većini tradicionalnih verovanja, molitva izuzetno korisna praksa za isterivanje zlih duhova i negativne energije. Meditacija i izgovaranje pozitivnih mantri su odlični. Pronalaženje unutrašnjeg mira pomoći će direktoru „Granda“ da se izbori sa nižim silama i da se oslobodi negativnosti, ali i stresa. On je rešio da izbaci svu negativnost iz svog doma, pa će detaljno promeniti sve ono što koči da pozitivna energija protiče, uzdiže se i prosvetljuje i da može slobodno da kruži prostorom – kaže naš sagovornik.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nedostupni

Izvor kaže i to da je Suzana već počela s redovnim molitvama.

– Redovno odlazi u crkvu u blizini njihove kuće kako bi se molila i prisustvovala liturgiji. Ona je posvećena porodici, pre svega deci. Međutim, nemili događaji koji su se desili doveli su do toga da i ona pronađe mir u veri, jer se na taj način oslobađa velikog stresa, ali i negativne energije – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom i Suzanom, ali su njihovi brojevi telefona bili nedostupni.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

LOPOVI JOŠ NISU PRONAĐENI

Kuća Saše Popovića opljačkana je početkom marta, a lopovi još nisu pronađeni. Pored dokumentacije, pljačkaši su odneli i sef u kom su se nalazili Sašina burma, nakit i satovi. Suzana je u izjavi policiji rekla da je u sefu bilo pet lančića od belog i žutog zlata, osam ili devet dukata, briljanti, privesci, osam „roleksa“. Takođe je nestao i Sašin pištolj, za koji je imao dozvolu.

Dok je Suzana davala izjavu o ukradenom nakitu, ekipa koja je obavljala uviđaj je skinula sve otiske i DNK tragove koji mogu pomoći u rasvetljavanju krađe.

Pretpostavlja se da su lopovi preskočili bedem, jer je vila zaštićena alarmom i kamerama. Na samom ulazu postoji i rampa kroz koju ne može niko da prođe a da pre toga nije najavljen, što znači da je ova akcija bila dugo planirana. Policija sumnja da je Sašu tipovao neko od prijatelja, moguće i sa estrade, koji je znao njegovo i kretanje njegove porodice.

Kurir.rs

Back to top button