‘Ozbiljan rat’: Rada Manjolović otkrila detalje sukoba sa Acom Lukasom

Verbalni ratovi na domaćoj estradi obično su veoma glasni i transparentni, pa tako sukobi među kolegama prođu u znaku višemjesečnog prepucavanja putem elektronskih i štampanih medija.

Ipak, animozitet koji je postojao između Rade Manojlović i Ace Lukasa ostao je potpuna nepoznanica godinama, ali je sada mlada “Grandova” uzdanica riješila da ispriča sve detalje sukoba koji se odvijao daleko od očiju javnosti, prenosi Puls.

– Lukas je poseban, ima specifične šale na svoj i na tuđi račun, i njega treba tako prihvatiti. Nikada nisam o tome govorila, ali više od pet godina on i ja nismo pričali, a razlog je njegova svađa sa Milanom Stankovićem. Oni se otvoreno nisu podnosili, a Lukas je davao razne izjave tipa: „Da Milanu nije bilo Saše Popovića, i dalje bi bio medicinska sestra u Obrenovcu.“ Samim tim što sam ja bila u vezi sa njim i mene je prozivao. Sjećam se kad je Milica Pavlović u Zvezdama Granda pjevala moju pjesmu Aca joj je rekao da je sve super, ali da je pjesma glupa i da ne može da je sluša. On je bio totalno protiv nas, ali ja sam se samo povukla. Pa zamisli ja da odgovoram jednom Aci Lukasu?! – počela je svoju ispovijest za Svet Manojlovićeva, a zatim otkrila zbog čega je dosad o svemu tome ćutala.

– I ja sam odrasla i umijem da odgovorim, da čačnem, da prozovem… Sada smo se skapirali i više neću da mu ćutim – obrazložila je Rada, a potom celu priču zaključila otkrićem ko je kome pružio ruku pomirenja.

– On je meni prvi prišao, a kod Ognjena Amidžića smo prvi put zajedno sjedeli u jednoj televizijskoj emisiji. Dešavalo se da on dođe na tezgu, pozdravi se sa svima osim sa mnom, pa se tako i ja, kada radimo, javim svim muzičarima samo njemu ne. Baš otvoreno nismo bili dobri, bio je to ozbiljan rat.
bh-index

Back to top button