DISKVALIFIKOVANA: Progovorila strašnu istinu o SEKS SKANDALU Kije i Filipa! Vapaj! NAGRDISTE ME!

Bivša učesnica “Zadruge”, Smilja Janković, nije dugo izdržala na imanju u Šimanovcima. Ona je posle serije surovih obračuna sa ukućanima i nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju bila diskvalifikovana od strane produkcije.

MRKELA: Odigrali smo šampionsku utakmicu (FOTO)

Iako joj je boravak u “Zadruzi” bio mučan i težak, Smilja očigledno ipak prati događaje u rijalitiju i posle izlaska iz igre. Ona se često oglašava na internetu o dešavanjima u “Zadruzi”, a stupila je i u pravi rat sa fanovima Kristine Kije Kockar, koji pišu negativne kometare o njoj.


Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Jankovićeva je ponovo stupila u sukob sa “Kijevcima” i rešila da im stavi do znjana njeno tumačenje situacije između Kije i Filipa Đukića, koji je nedavno priznao da su njih dvoje imali seks u WC-u hotela. Nju je zanimalo kako to Kiji više pogađaju reči Mace Diskrecije, a manje činjenica da ju je Filip praktično etiketirao ka nemoralnu ženu.

“Kijevci, zašto se vi uzbuđujete od mojih objava, ako sam toliko loša? U komentarima me nagrdiste, a ja nijednu ružnu reč za Kristinu nisam rekla! Uvukla sam vas u svoju igru, i razgolitila sam vas, pre ja vas nego vi mene… Samo se i dalje pitam, zašto reči Mace Diskrecije, tako “loše” osobe, bole Kiju? A ne bole je reči Fićka? Pa ima li šta uvredljivije ženi koja drži do sebe, nego kad je neko optuži da je “nemoralna”, a Fićko je implicitno to rekao!” napisala je Smilja Janković.
srbijadanas

Back to top button