Evo gde je SADA momak koji je sa Severinom snimio FILM na jahti – život mu se okrenuo NAGLAVAČKE!

A činilo se kao da je u zemlju propao…Najpoznatiji kućni video na prostoru Balkana sa jednim od najbogatijih Hercegovaca do sada je videlo na milione ljudi i od glavnih aktera napravilo zvezde…

U Hrvatskoj je Lučić bio nepoznat široj javnosti sve do 2004. godine, kada se zahvaljujući njemu i Severini kod nas desila prava tehnološka revolucija! Kućni video Lučića i slavne pevačice mnogima na Balkanu bio je motiv da po prvi put priđu računaru i otkriju značenje reči internet.Nažalost, kada su se osposobili, Severina je već uveliko bila udata, dobila sina, a od novog video snimka koji smo svi željno iščekivali nije bilo ni traga ni glasa.

A što se Severininog biznismena tiče – on kao u zemlju da je propao! Pre desetak godina Milan Lučić bio je jedan do najbogatijih Hercegovaca, a vrednost njegove imovine procenjivala se na više od 600 miliona hrvatskih kuna.Skoro da nije bilo biznisa u koji Milan nije bio uključen: nafta, osiguranje, maloprodaja, bankarstvo, nekretnine… Međutim, u međuvremenu se njegov život okrenuo naglavačke!

Lučić se inače retko kada pojavljivao u javnosti, a gotovo da ga nije ni bilo poslednjih godina otkako mu poslovi idu sve lošije.Njegovo bogatstvo se maltene prepolovilo, a austrijsko tužilaštvo je prošle godine protiv njega podiglo optužnicu u slučaju Hilltop. Teško je i pobrojati sve Lučićeve projekte u Hrvatskoj, a većinu njih prate brojne kontroverze i uglavnom su završili neslavno.

Sudbinu Lučićevih hrvatskih firmi dele i njegove hercegovačke kompanije, a kako nema novca da podmiri višemilionske dugove prema državi, porezna uprava FBiH polako rasprodaje njegovu imovinu.Tako da samo možemo da zaključimo da je dobro što se Seve na vreme izvukla iz čitave ove priče i završila u zagrljaju malog nevinog Kebe…

Srbijadanas.com

Back to top button