Nešto novo u Bratuncu sutra svečano otvaranje kafe slastičarne “Piccolo Mondo”

Da u našem Podrinju ima mladih i sposobnih ljudi dokaz je naš Safet Golić iz Glogove,koji se odlučio na još jedan biznis.Sutra 16.04.2018.godine u 8.00h po prvi put u Bratuncu otvara se kafe slastičarna u vlasništvu našeg Podrinjca.

Domaćin poziva sve Podrinjce sutra na otvor kafe slastičarne,gdje ih očekuje bogat izbor domaćih specijaliteta.Novootvoreni objekat se nalazi preko puta opštine Bratunac.

Ljubitelji sjajne atmosfre, druženja i poslastica, ovo je pravo mjesto za Vas.

U novom ambijentu, kafe slastičarna “Piccolo Mondo” od sutra počinje s radom.

Svi prisutni sutra u toku dana otvora imaće priliku kušati kolače iz domaće radinosti i sami se uvjeriti u njihovu kvalitetu, ali i ugođaju u kafe slastičari. Uz degustaciju domaćih kolača gosti će uživali i u toplim i bezalkoholnim pićima koja su u ponudi. Grad Bratunac je sad bogatiji za jednu kafe slastičarnu koja je dostupna za sve građane.

Cilj otvaranja ove radnje je okupljanje naših Podrinjaca na jednom mjestu,gdje mogu da uživaju u dobroj atmosferi i kvalitetnim domaćim proizvodima.Otvaranjem ove kafe slastičarne posao dobijaju  dva povratnika iz našeg Podrinja,što je svakako za pohvaliti.

Safet je rodom iz Glogove kod Bratunca,povratnik je sa svojom porodicom od samog starta povratka.Tu živi i bori se kao i svi drugi naši sugrađani.Inače Safet je i jedan od vlasnika autopraone koja se nalazi u Glogovoj i koja uspješno posluje već niz godina.Nadamo se da će imati veliki uspjeh sa novim biznisom kao što do sada imao sa autopraonom.U ime  portal mu želimo puno uspjeha,para u novom poslu.

(Infosvijet.net)

 

Back to top button