SELFI FOTOGRAFIJE O KOJIMA SE PRIČA: Jelena Karleuša i Milica Pavlović srušile društvene mreže, spremaju duet!

Koleginice pjevačice Jelena Karleuša i Milica Pavlović fotografisale su se i za Instagram zajedno i svoje armije fanova u sekundi podigle na noge. Emotikoni srčića i njihovi osmijesi jasno pokazuju kako je sve lijepo u dobrom društvu.

Inače, Jelena Karleuša i Milica Pavlović planiraju da snime duet, saznaje Tračara od izvora bliskog pjevačicama.

Pop diva i njena mlada koleginica srele su se na letu tokom vikenda, a kako tvrde prisutni, dogovarale su pjesmu koju će uskoro snimiti.

“Jelena i Milica imaju sličan senzibilitet, ali i poimanje domaće muzičke scene. Slično razmišljaju zbog čega se već neko vrijeme pregovara o zajedničkoj pjesmi koju bi mogle da snime,” ističe izvor i objašnjava:

“Obe su radile sa Fivosom, koji je i sam mišljenja da bi se njihove energije i glasovi sjajno uklopili u numeri, zbog čega je on jedan od potencijalnih autora zajedničke numere.”

Ipak, termin pjesme i dalje nije poznat: Milica radi na novom albumu, baš kao i Jelena, koja je prošle godine već imala dva dueta, a pred ljeto izdaje singl.

“Obe žele da do saradnje dođe, posebno u trenucima kao što su ovi, kada je situacija na muzičkoj sceni teška. Snažna pjesma koja bi podržala žensku borbu za ravnopravnost bila bi pravi pogodak,” priča izvor i zaključuje:

“Milica je oduvijek voljela Jelenu i divila se njenom “genu” za showbizz, dok JK smatra da će Pavlovićeva definitivno imati veliko mjesto među velikim domaćim zvijezdama.”

E-turneja

Back to top button