Slovenac tvrdi da putuje kroz vrijeme: Vidio sam vanzemaljce i leteće automobile

Nevjerovatna tvrdnja muškarca iz Slovenije zaintrigirala je regionalnu javnost, nakon što je ispričao da je “vremenski putnik”, te da je putovao kroz vrijeme u više navrata, čak do 45. stoljeća.

David tvrdi da je putovao u godine između 4001. i 5000., te da je na ta putovanja odlazio kako bi upoznao ljude koji razumiju kako funkcionira putovanje kroz vrijeme. Dodao je i da je inspiriran Nikolom Teslom, a u razgovoru za Apex TV ispričao je svoje avanture.

Kazao je i kako je prije osam godina počeo graditi vremensku mašinu, te da se susreo s mnogim drugim “vremenskim putnicima” širom svijeta, koji su mu pomogli da napravi svoj uređaj.

“Tokom istraživanja prošao sam cijeli svijet i našao činjenice. Upoznao sam osobu koja je imala ranu na glavi od laserskog oružja. Druga osoba pokazala mi je fotografiju iz 35. stoljeća. U Francuskoj sam sreo čovjeka koji je čak napravio vremensku mašinu. Rekao mi je da je mašinu napravio prije tri godine, te da je od tada putovao samo 40 puta”, kazao je David.

Dodao je kako mašina može da izazove mnogo boli njegovom tijelu i da mu je jednom ostavila ranu na glavi. Kako je ispričao, mašina mu dozvoljava da putuje samo u budućnost, ali mu je omogućeno da svjedoči nekim prilično zapanjujućim stvarima, piše indy100.com.

“Prvo putovanje sa mojom mašinom tajalo je 20 sekundi. Onda sam počeo produžavati vrijeme i vidio sam mnogo zanimljivih stvari. Čak sam vidio i vanzemaljce koji žive među nama. Komunicirao sam sa ljudima iz budućnosti. Želio sam prenijeti činjenice, ali sam shvatio da da moj pronalazak može donijeti štetu i zlo”, ustvrdio je David.

Kako tvrdi, vidio je zgrade sa više od 500 spratova i leteće automobile. Ipak, u njegovoj priči postoji mnogo nedoslijednosti, jer nakon što je rekao da je posjetio 45. stoljeće, dodao je kako njegovom mašinom može putovati samo do 38. stoljeća.

Czin.net

Back to top button