ZBOG BRUTALNE TUČE U KAFIĆU DETE DOŽIVELO FRAS: Na policijskom snimku se vidi otac kako ga izvodi napolje! Napadači i dalje u bekstvu

Policija traga za V. P. i saučesnikom, koji se sumnjiče da su izazvali žestoku tuču u kafiću, gde je potezan i pištolj

Kaznili su sitne igrače, boraniju, što kaže narod. Prošlo je više od mesec dana, a još uvek nisu pohapšeni svi akteri nemilog događaja koji je mogao tragično da se završi.

Ovim rečima M. J. iz Aranđelovca komentariše brutalni obračun u kafiću „Dolče vita“, koji su zabeležile sigurnosne kamere. Snimak koji je objavio portal Kurira uznemirio je i šokirao javnost u Srbiji.

Uhapšeni pa pušteni

Podsetimo, 13. marta oko 19.30 naočigled brojnih gostiju ovog poznatog lokala, među kojima je bilo i mnogo dece, u žestokoj tuči potegnut je čak i pištolj. U kafiću je nastala prava pometnja, leteli su stolice i stolovi. V. P (35) iz ovog grada tereti se da je napao sugrađanine N. G. (31) i S. T. (36).

– V. P., koji je u bekstvu, pomagala su još dvojica napadača. Jedan od njih, A. S. (34) iz okoline Beograda, tek posle objave snimka uhapšen je i određen mu je pritvor. Za trećim maskiranim napadačem, za koga se pretpostavlja da nije iz ovog grada, i dalje se traga – kaže M. J.

Posle objavljivanja snimka tuče usledilo je opsadno stanje u Aranđelovcu.

– Policija je uspela da uhapsi A. S. a ekipe UKP iz Beograda izvršile su nekoliko racija. Podneta je i jedna krivična prijava. Zanimljivo je da se Zoran Puzović, načelnik MUP, koji je prvi čovek policije u ovom gradu 14 godina, nalazio na odmoru u to vreme – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, u posedu policije postoji još jedan snimak, na kojem se vidi kako poznati doktor iz kafića izvodi svoje dete koje je usled stresa doživelo fras.

Objava snimka na portalu Kurira otkrila je niz propusta u radu istražnih organa. Najpre je u prekršajnoj prijavi za remećenje javnog reda i mira napisano da su N. G. i S. T. napali V. P., što je snimak demantovao. Svi učesnici tuče bili su privedeni, ali nisu zadržani u pritvoru.

Izbegao robiju

– Kažnjeni su samo policajci koji su bili u dežurnoj službi, iako oni nisu ništa krivi, čak su i priveli sve osumnjičene. Problem je mnogo kompleksniji, osim N. G., svi imaju debele kriminalne dosijee i umešani su u trgovinu narkoticima. V. P. je trebalo da od 1. aprila ide na odsluženje četvorogodišnje robije – kaže izvor Kurira iz MUP.

Kurir / D. I.

Foto: Printscreen

Back to top button