Zvezde Granda: Karleuša kazala kandidatu da ga zamišlja u krevetu!

Nastavak trećeg kruga natjecanja, kandidatima donosi nove izazove i stres, a žiriju priliku za još jedan show koji pomjera granice. Iako ste mislili kako ste od fantastične šestorke sve vidjeli, Jelena Karleuša će dokazati u subotu od 20 sati na OBN-u, kako ipak niste!?

Plavokosa pjevačica iz Beograda cijelih je tri sata zabavljala i publiku i svoje kolege. Dok je jedna od kandidatkinja izvodila veliki hit Lepe Brene “Hajde da se volimo“, Jelena je povela vlakić kroz cijeli studio. U toj zabavi pridružile su joj se sve članice žirija pa je bilo više nego zabavno. Po mišljenju Marije Šerifović kandidati su oslabili u odnosu na drugi krug i to pokušavaju nadomijestiti kreveljenjem. Posebna euforija je zavladala kad je Jelena Karleuša jednog od amatera prozvala kako je narcis i sam sebi dovoljan. Objasnila je kako ga zamišlja u krevetu zaključila da mu nitko ne treba. Bilo je zabavno sve dok se nije umiješala tajanstvena osoba. Nastupio je vrebalni rat koji je na trenutke bio iznimno nervozan.

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2018/2019 žele natjecati u Zvezdama Granda i da se mogu pojaviti na audicijama u BiH. U Bihaću je audicija u hotelu Dvorani kulturnog centra 10.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 22.05. kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

E-turneja

Back to top button