Majka i sin sahranjeni u bijelim kovčezima, otac u suzama: Za par sati ostao bez cijele porodice

Zaglušujući muk prisutnih članova porodice, prijatelja, radnih kolega i jecaji oca Slaviše S. koji je za nekoliko časova ostao bez desetogodišnjeg sina i svoje ljubavi sa kojom je dijelio dobro i zlo praćeni su opelom pet sveštenika

Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je danas sahrani majke Darije (39) i njenog sina jedinca P.S. (10) čija je tragična sudbina potresla Banjaluku i region.

Majka i sin sahranjeni su na Gradskom groblju u banjalučkom naselju Vrbanja.

Povorka duga gotovo pola kilometra pratila je bijele kovčege sa sinom i majkom na vječni počinak, prenosi Srpskainfo.

– Sada su na nekom boljem mjestu, punom ljubavi – komentarisali su mnogi.

Neopisiva tuga, šok i nevjerica jedine su riječi kojima se mogu opisati osjećanja prisutnih.

Zaglušujući muk prisutnih članova porodice, prijatelja, radnih kolega i jecaji oca Slaviše S. koji je za nekoliko časova ostao bez desetogodišnjeg sina i svoje ljubavi sa kojom je dijelio dobro i zlo praćeni su opelom pet sveštenika.

– Teško je svima a najteže porodici, srce se cijepa od bola – rekao je jedan od sveštenika.

Slaviši se obratio riječima da prava ljubav tek treba biti izgrađena u carstvu nebeskom.

– Naša Darija je 12 godina bila pedagog i za svakog je imala lijepu riječ. Nije bilo dana da nije spominjala svoga sina. Draga Darija još dugo ćemo čuti korake u našoj školi i da Bog da snage tvom suprugu i članovima porodice. Pavle je bio tvoj život. Izborila si jednu od najtežih bitaka u životu i nama si dala zadatak da budemo jaki. Dragi naš razigrani dječače, čuvaj svoju majku jer ona tebe sigurno hoće – navele su u oproštajnom pismu radne kolege.

Back to top button