(VIDEO +18) SEKS SA ANAMARIJOM, DOK GA NAIDA KOD KUĆE ČEKA: Gastoz u EKSKLUZIVNOM INTERVJUU otkriva sve detalje burne večeri – ZAUVEK sam završio sa vezama!

Publika je i dalje u šoku zbog seksa koji se sinoć dogodio između Anamarije Džambazov i Nenada Marinkovića Gastoza, prvo u WC-u a zatim i u tuš kabini. Gastoz uopšte ne mari što ga devojka Naida Gadžo napolju čeka, a kako naglašava – sa vezama je završio zauvek.

Da li ćete Anamarija i ti nakon dešavanja od sinoć ostati samo drugovi ili postoji mogućnost da se desi nešto više između vas dvoje?

“Mi jesmo i bićemo drugovi, pa makar se to događalo svaki dan. Sa vezama sam završio zauvek”, rekao je Gastoz.

Sinoć si imao veoma burno veče. Da li se na osnovu svega viđenog od sinoć može reći da se vratio stari Gastoz, kojeg tvoji fanovi već mesecima pozivaju?

“Stari ili ne, Gastoz je tu bio i biće zauvek. Šou tek počinje!”

Šta se desilo sinoć između Anamarije i tebe? Da li je došlo seksa, kako komentarišu ostali takmičari?

“Sačuvaću našu intimu za sebe (smeh)”

Anamarija je sinoć potvrdila da ste imali seks. Prvo je rekla da je napravila glupost i da se desilo ono što su svi videli, a onda odgovorila Ivanu Marinkoviću da može slobodno da je naziva krš ribom… Kako komentarišeš te njene izjave?

“Ko je pre svega Ivan Marinković i zbog čega on išta komentariše? Da li on ima amneziju?”

U međuvremenu si poljubio u usta i Mirjanu Praizović. Ona je zbog toga negodovala i rekla da ne možeš to da radiš. Zbog čega si odlučio da se ljubiš i sa njom?

“Nisam je poljubio već cmoknuo, a zatim liznuo, što me je iskreno sramota (smeh)”

Niko nije mogao da očekuje ovakvu promenu u tvom ponašanju nakon velike patnje tokom prethodnih meseci i mnogo prolivenih suza. Ono što se sinoć dogodilo između Anamarije i tebe iznenadilo je sve. Da li je za to kriva nedavna poseta tvoje devojke?

“Nemam komentar”.

Zorica Dukić je sinoć komentarisala tvoj odnos sa Anamarijom i rekla da si joj najavio da češ imati seks. Zbog čega si odlučio da se baš njoj poveriš?

“Nemam pojma, prva se našla tu”.

Učesnici su već danima komentarisali kako ti više nemaš devojku napolju. Da li je ovo od sinoć samo potvrda svega?

“Da. Nadam se da će od danas dobro da se živi”.


(Kurir.rs/Happtv.rs/Foto: Youtube screenshot)

Back to top button