POSLE KIJINOG IZLASKA IZ ZADRUGE: Učesnike NAPUSTIO i Sloba, a Luni rekao: “Hvala što si me IZDALA!”

Drama u rijalitiju “Zadruga” ne prestaje. Kristini Kiji Kockar je pozlilo i napustila je imanje u Šimanovcima, a potom se desio šok i u emisiji “Pitanja novinara” kada je Sloba Radanović napustio šou.

Pokrenuto je bilo pitanje o trouglu Kija-Sloba-Luna, a Milan Milošević i pevač iz Zrenjanina su nastavili sukob koji je nedavno izbio između njih. Radanović je nakon kraće rasprave rešio da izađe napolje, a usput je Luni dobacio “hvala što si me izdala”, aludirajući na reči novinara da se čuo sa majkom i da mu je to rekla blogerka.

Voditeljka Katarina Nikolić je pokušala da naredi Slobi šta da radi i primora ga nekako da se vrati za sto, ali nije uspela. Njih dvoje su se kratko svađali, a Radanović je onda i drugi put napustio emisiju i izašao u dvorište.

– Slobo, vrati se. Ovo nije u redu, ja mogu i da mu podviknem i naredim – rekla je voditeljka.

– Sad sam ja problem i ja nisam u redu… Ja koji osam meseci nisam reč rekao i puštam da svako radi šta hoće, da osam meseci pričaju o meni. Rekao sam lepo da odlazim napolje da iskuliram, i ja sam ljudsko biće – rekao je Sloba i izašao na vrata, zalupivši ih poprilično jako.

Pogledajte te scene iz rijalitija “Zadruga”:

https://www.facebook.com/100011138508803/videos/595075737540371/

E-turneja

Back to top button