RADA U CENTRU SKANDALA: Najstrašnije je napali jer je podržala Lunu Đogani, a evo kako im je pjevačica odbrusila!

Rada Manojlović, koja je branila Lunu Đogani i dala joj podršku, izazvala je veliku buru među fanovima, budući da se pevačica oglasila na Instagramu i zamolila sve da “smire strasti”,

Ona je, između ostalog, da ne budu previše pristrasni dok gledaju rijaliti i pritom stala na stranu i Lune i Kije Kockar.

“To što ste vi krvoločni i što ste navikli da u čoporu napadate ranjenu jedinku, to nije moj problem. Uvijek ću stati na stranu povrijeđenih žena, a u ovom slučaju su to Luna i Kija”, napisala je pjevačica

“I ne znam otkud vam ta želja za stalnim podjelama? I ako si uputio lijepu riječ nekome, znači da si protiv onog drugog? Ljudi, ja nisam ni za koga, i ni protiv koga, opustite se, ja ne znam za te vaše podjele, vama prepuštam da se krvite ako vam je toliko lijepo u tom osjećaju. Čovjek ne smije ništa da kaže, imajte vi svoje mišljenje, niko vam ne brani, a mene ostavite na miru da mislim i osjećam kako želim. Moj savjet vam je, ako možete nekome da pomognete, uputite mu lijepu riječ, ništa ne košta. Ako ne možete, onda ne odmažite. Postoji neko ko će o svemu da sudi, to nije vaš posao. Veliki pozdrav”, napisala je Manojlovićeva.

Podsjetimo, Rada je na početku rijalitija, kada su Luna i Sloba počeli svoju vezu, napala mladu blogerku što se zaljubila u oženjenog čovjeka, čak se i zakačila sa Luninom mamom Anabelom Atijas, ali su se strasti poslije određenog vremena smirile.

E-turneja

Back to top button