Mladi Podrinjac Semir Talović počinje vlastiti biznis

Još jedna pozitivna priča dolazi nam iz Podrinja,tačnije iz Cerske.Naš mlad Podrinjac Semir Talović nastanjen u Cerskoj odlučio je da pokrene vlastiti biznis.Semir je uzeo teretni kombi i odlučio da pokrene prevoz robe.

Semir živi sa majkom,ocem i bratom,kako kaže nije lahko zaraditi novac,pogotovo u ovom području gdje živi.Semir je odlučio da sa kombijem vrši sve vrste tranporta robe.Novac je mukotrpno zarađivao i štedio da bi uspio u svojoj namjeri.Transport robe kombijem je trenutno najtraženiji vid transporta za manje pošiljke na kraćim relacijama. Razlozi za to su mnogobrojni, a jedan od glavnih je ušteda novca i vremena prilikom organizacije transporta kombijem.

Pored osnovne usluge prevoza robe kombijem, u zavisnosti od dogovora, za vas vršimo i preuzimanje robe na dogovorenoj adresi, pripremu i pakovanje robe, utovar i istovar, kao i isporuku robe na dogovorene lokacije.Također sa kombijom Semir vrši prevoz sitne i krupne stoke,građevinske opreme i materijal, ugostiteljska oprema, nameštaj, sportska oprema, muzička oprema, poslovna oprema i još mnogo toga. Utovar i istovar sa kombijem je brz i efikasan uz ljubaznost našeg maldog Semira.
Sve ove usluge Semir nudi po najpovoljnijim cijenam u regiji.

SELIDBA KOMBIJEM 00-24H

Semir sa svojim kombijem je pravi izbor za selidbe,koji vaše stvari može transportovani na bilo koju lokaciju u zemlji.
Ne oklijevajte i ne gubite vrijeme, naši mladi Podrinjac svakog momenta očekaju vaš poziv. Pozovite ga i uvjerite se sami zašto je Semir dobar izbor za transporta vaše robe.

Kontak telefon je:065 818 557 i 066 338 639.

Dimenzije kombi vozila:

dužina tovarnog prostora: 3.35 m
visina tovarnog prostora: 1,85 m
širina tovarnog prostora: 1,95 m
ukupna nosivost: 2000 kg

Podržimo ovog Povratnika u njegovim namjerama i pokušaju da uspije u svom biznisu.Najmanje sto možemo da učinimo je da podijelimo ovaj članak ili ovog mladog momka nekome preporučimo.

Izvor :Infosvijet.net

Back to top button