Svjedočenje komšije koji je prvi pritrčao ranjenom Tigru: Još je bio živ, pri svijesti, pokušavao je ustati, ali ispod plećke…

Siniša Miličević zvani Tigar ubijen je u četvrtak uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Dobrobasanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu

Sjedio sam u kući kada sam čuo četiri hica, odmah sam istrčao na balkon i vidio sam komšiju Sinišu Miličevića kako leži na trotoaru. Odmah sam u čarapama strčao dole kako bih mu pokušao pomoći, jer je još bio živ.

Ispričao je ovo za Srpskainfo Vido B., prvi komšija nastradalog Miličevića.

Siniša Miličević zvani Tigar ubijen je u četvrtak uveče u sačekuši ispred svoje zgrade u Dobrobasanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu.

Napadač ga je pogodio sa više hitaca i pobjegao u nepoznatom pravcu, a on je preminuo poslije nekoliko časova u bolnici.

Istragu su preuzeli Republičko tužilaštvo i Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

Pomenuti komšija kaže da je napadač u Tigra ispalio četiri metka sa leđa.

– Kada sam mu prišao, vidio sam da krvavi ispod plećke, pokušao sam mu pomoći i pozvao sam i Hitnu pomoć i policiju. Tu se zaustavio jedan komšija sa džipom i stavili smo ga u auto i on ga je odvezao u bolnicu u Kasindol. Bio je još svjestan, međutim preminuo je na operacionom stolu – pojašnjava naš sagovornik.

Kaže da nije nikog vidio da bježi, ali da je od komšija čuo da su sa leđa vidjeli nekog kako trči prema haustoru suprotne zgrade i na sebi je imao crnu majicu.

Kada je u pitanju Miličević, komšija Vido kaže da je to bio čovjek za primjer, koji je svima pomogao.

– Kada god su se skupljale pare za bilo šta, on je bio prvi koji bi pomogao. Držao je svadbeni salon i kafić „Rodeo“ i od toga izdržavao porodicu. Ovo je veliki gubitak za naš grad – ispričao je sagovornik Srpskeinfo.

(Srpskainfo/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button