ŠUŠKA SE DA JE S*KSI UČESNICA RIJALITIJA UGRADILA SILIKONE U GRUDI: Njena majka otkrila pravu istinu, nećete povjerovati!

Sara Reljić, učesnica je rijaliti programa koji region prati bez daha već mesecima.

Ova stanarka je u rijalitiju pronašla i ljubav, repera, koji će mnogima ostati upamćen kao osoba koja je progovorila najmanje reči u jednom rijaliti programu.

Proteklih meseci često se komentarisalo da li je sve na Sari Reljić prirodno, odnosno da li se ova učesnica odlučila za neki vid korekcije na svom telu i licu. Indira Reljić, Sarina majka je otkrila i šta se krije iza priče da je njena ćerka ugradila silikone.

“Nije mi jasno zbog čega polemisati o isključivo ličnim i privatnim stvarima, ljudi ne shvataju da su to veoma lične stvari o kojima nije prijatno javno raspravljati i smatram da je nekulturno ulaziti u takve rasprave. Sara je zaista prirodno lepa i nadarena, tako da nema silikona u sebi”, rekla je Indira Reljić.

“Mi smo svi veoma zadovoljni Sarinim učešćem u najgledanijem rijalitiju i moram da kažem da sam veoma ponosna na Saru. Dokazala se kao odlična umetnica, pevačica, domaćica i, pre svega, dobar drug. Ostala je dosledna sebi, ima svoj čvrst stav i ne dozvoljava da je isprovociraju. Sviđa mi se što se uvek argumentovano branila. Zbog svega toga Sara je stekla veliki broj fanova i veliku podršku i svima im se zahvaljujem”, priča Sarina mama o njenom učešću.

Kurir.rs/Pink

Back to top button