Čovjek našao lobanju u dvorištu, a zanijemio od strave kad je čuo ženu šta mu je rekla

Tokom sađenja krompira vrtlar je u svom dvorištu u Rusiji pronašao ljudsku lubanju.

Nakon što je upitao svoju suprugu zna li možda o čemu je tačno riječ, ona ga je zaprepastila svojim odgovorom. Naime, rekla mu je da su to ostatci njezinog prvog supruga kojeg je sjekirom izbola do smrti i njegove djelove tijela zakopala prije 20 godina, prenosi Daily Mail.

Nakon nevjerovatnog otkrića u vrtu njezinog doma u Luzinu, mjesta u regiji Sibira, ova 60-godišnja žena je mirno objasnila: “Ne brini, to je moj prvi suprug”.

Prvo je svom partneru priznala ubistvo, a onda ga je zamolila da “ponovno pokopa ostatke, zaboravi na to i ništa ne govori policiji”.

Međutim, on je ignorirao upute i sve rekao policajcima. Njegova žena mu je priznala da je prije 21 godinu svog supruga tokom svađe izudarala sjekirom nakon što se “pijan vratio kući i počeo je tući”.

Nakon toga je raskomadala njegovo tijelo i zakopala ga u vlastiti vrt. Tada se pretvarala da je otišao na posao i nikad se nije vratio kući.

– Žena je priznala da je ubila svog supruga, izjavio je ruski istražni odbor, koji istražuje ozbiljne zločine. Tokom rekonstrukcije ovog kriminalnog djela pokazala je kako je sjekirom raskomadala svog muža. Policija je raskopala povrtnjak i pronašla druge kosti. Tokom kaznene istrage, sudija je ženu stavio u kućni pritvor. Sada je suočena s optužbom za namjerno ubistvo za što je maksimalna kazna čak deset godina zatvora.

Autor: Daily Mail
AVaz.ba

Back to top button