Ostala da leži na cesti: Policajac autom udario ženu i pobjegao

Policajac na službi u Kazneno-popravnom zavodu “Tunjice” u Banjoj Luci Mladen Krička udario je automobilom Milijanu Ninković iz tog grada, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. Samo zahvaljujući savjesnom građaninu koji je brzo reagovao, ali i cijeli događaj snimio telefonom, izbjegnuta je velika tragedija. Policija je uhapsila osumnjičenog.

Dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu na banjalučkom “Zapadnom tranzitu”, Milijanu Ninković udario je automobil. To je posljednje čega se sjeća. Probudila se, kaže, u bolnici, gdje su joj saopćili šta se dogodilo. Veliki broj povreda po cijelom tijelu svjedoči koliko je udarac bio jak.

Da stvar bude još gora, vozač “golfa” je pobjegao sa lica mjesta. BNTV saznaje da je riječ o čuvaru u KPZ “Tunjice” u Banjoj Luci. Nesretnoj ženi pomogao je jedan građanin koji je bio i svjedok nesreće. Ninković, ogorčena na ponašanje vozača, najavljuje tužbu.

Iz Ministarstva pravde Republike Srpske, u čijoj nadležnosti su zaposleni u kazneno-popravnim ustanovama, još nije stigao odgovor odgovor šta će preduzeti o ovom pitanju.

Iz Policijske uprave Banja Luka potvrdili su za BNTV da su zaprimili prijavu o spomenutoj saobraćajnoj nesreći.

Operativnim radom policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su istog dana oko 21 sat identifikovali i lišili slobode M. K. (1971) iz Banje Luke.

Ninkovići pozivaju građanina koji je pomogao Milijani da im se javi, jer žele lično da mu zahvale. Upravo zahvaljujući nepoznatnom savjesnom građaninu izbjegnuta je velika tragedija, jer je povrijeđena žena izgubila svijest i ostala da leži na pješačkom prelazu.

Izvor: BNTV

Back to top button