Iz vozila iznosili dijelove tijela: Stravična likvidacija bh. državljanina u Beogradu

Siniša Milić Boške (44), saradnik Filipa Koraća i Luke Bojovića ubijen je danas u jezivoj eksploziji u blizini “Autokomande”. Njegovo tijelo, gotovo u dijelovima, iznijeli su iz uništenog džipa dva sata nakon eksplozije.

Stravična eksplozija dogodila se oko 13 sati u blizini Autokomande, kod “Franša” u Beogradu. Milićev automobil eksplodirao je tokom vožnje, javlja Blic.

Prema prvim informacijama, u pitanju je eskplozija podmetnute bombe. Milić je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama i to pred brojnim svjedocima. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje njegovu smrt.

Siniša Milić je, prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, šef obezbeđenja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova klana Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

Boske je bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) RS, a hapšen je i u Beogradu, u novembru 2015. u slučaju praćenja tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića. Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tokom 24 sata zatečen u svom “audiju A8” u blizini adrese na kojoj stanuje Vučić, a koju je obilazio i nadgledao.

Milić iza sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen je 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Hapšen je prošle godine u kazinu “Havana” u Beogadu sa pripadnicima škaljarskog klana.

Izvor: Blic

Back to top button