Kolinda Grabar Kitarović upala u svlačionicu i grlila oznojene nogometaše u gaćama!

Scene predsjednice kako grli reprezentativce u gaćama obišle su Hrvatsku. I dok neki u tome vide simpatičan i spontan potez, drugi će reći da nema ništa spontano i simpatično u ulasku u svlačionicu kako bi se sve to brže-bolje objavilo na društvenim mrežama i skupljalo lajkove i simpatije birača na račun uspjeha reprezentativaca

 

Juče odmah nakon velike pobjede hrvatske nogometne reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Danske, u svlačionici Vatrenih ukazala se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

 

Odmah po završetku utakmice Kolinda se nacrtala u svlačionici hrvatskih reprezentativaca i krenula u čestitarenje, a s njom su bili i djelatnici njenog Ureda koji su sve to lijepo zabilježili, a onda i odmah objavili na društvenim mrežama.

 

Odmah nakon utakmice u svlačionici grlila reprezentativce u gaćama

 

Tako smo svi imali prilike vidjeti kako je Kolinda izgrlila selektora Zlatka Dalića, a onda krenula i ukrug grliti znojne nogometaše od kojih su neki još uvijek bili u svojim dresovima, a neki samo u gaćama.

 

Reprezentativci, barem oni koji se u tom trenutku vide na snimci, na početku se nisu činili previše oduševljenima pa ih je Kolinda animirala raširenim rukama. “Čestitam svima. Svima čestitam”, govorila je predsjednica dok je grlila reprezentativce. Snimku je, ponovimo, na društvenim mrežama objavila ona sama, piše Index.

 

 

Naravno, nema ništa loše u tome što je predsjednica Vatrenima čestitala uspjeh, dapače. No je li to morala raditi odmah po završetku utakmice? Je li mogla pričekati da reprezentativci prvo proslave među sobom i dati im vremena barem da se presvuku pa onda krenuti u čestitarenje?

 

Šta god mislili o potezu predsjednice, ulazak u svlačionicu sa svojom ekipom koja sve to snima za društvene mreže teško se može protumačiti kao potez u kojem nema interesa skupljanja najjeftinijih političkih poena.

 

Kolindi ovo nije prvi put

 

Kolinda je na račun ovoga skupila gotovo sto hiljada lajkova na društvenim mrežama. Ako je već htjela odmah čestitati reprezentativcima, zašto to nije učinila bez kamera?

 

Scene predsjednice kako grli reprezentativce u gaćama obišle su Hrvatsku. I dok neki u tome vide simpatičan i spontan potez, drugi će reći da nema ništa spontano i simpatično u ulasku u svlačionicu kako bi se sve to brže-bolje objavilo na društvenim mrežama i skupljalo lajkove i simpatije birača na račun uspjeha reprezentativaca.

 

Podsjetimo, Kolinda je već izvela nešto slično. Prije godinu i pol na utakmici Evropskog rukometnog prvenstva nakon pobjede hrvatskih rukometaša nad Poljskom u Krakowu spustila se na teren i čestitala Kaubojima. Kolinda stalno naglašava da na utakmice ide kao navijačica, no ne treba ni napominjati da takvo nešto ne samo da nije dozvoljeno drugim navijačima, nego bi za istu stvar dobili ozbiljnu kaznu.

 

 

Gdje je granica?

Naravno, Kolinda je predsjednica i njena funkcija ima težinu. Njena čestitka, kao predsjednice, također ima težinu. Normalno je i da se Kolinda veseli zbog velike pobjede, kao uostalom i cijela Hrvatska.

 

No bi li političari u ovakvim situacijama trebali ostati po strani i prepustiti zasluge onima kojima i pripadaju, u ovom slučaju hrvatskim nogometašima, tj. na miru ih pustiti barem u svlačionici?

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

Back to top button