I Zidan u Juventusu!

Kada se pre nekoliko nedelja prvi put pomenulo ono: “Ronaldo u Juventusu”, mnogi nisu mogli da veruju. Kako je vreme prolazilo, a Juve privodio kraju jedan od najvećih poslova u istoriji fudbala “otpor” je opadao, sve do pre neki dan kada je zvanično stigla potvrda od strane oba kluba. I tad se našao mali broj onih koji su kazali: da sačekamo da podigne dres. Juče je podigao dres. Pojavila se uoči promocije Portugalca informacija da bi uz njega u sali mogao da se nađe i Zinedin Zidan. Nije ga bilo, ali biće ga u Juventusu od oktobra! I to će ga biti svakodnevno, jer Zinedin Zidan takođe stiže u Torino?!

Još jedna potvrda da je u današnjem modernom fudbalu sve moguće.

Ovu informaciju pod vinjetom ekskluzivno odbjavio je madridski Libertad Digital, a ubrzo preneli brojni španski mediji.

O čemu se radi?

Zinedin Zidan postavljen je na mesto savetnika sportskog direktora Fabija Paratićija. U listu se pozivaju na izvore bliske porodici Anjeli, ističući da Zidan na novu funkciju stupa kroz dva i po meseca! Reklo bi se, ništa manje iznenađenje nego kada je Zizu dolazio, ili odlazio sa klupe Reala. Sada je, to je sasvim očigledno, ključ u svemu bio Kristijano Ronaldo.

Sam dolazak na mesto savetnika sportskog direktora Juvea i neki neki senzacionalan “transfer”, ali ovaj potez jasno implicira u kom će se dalje pravcu razvijati Tidanova karijera. Ili fotelja sportskog direktora, ili mesto trenera po odlasku Maksa Alegrija.

U narednim danima očekujemo više detalja…

Mozzartsport.com

Back to top button