Užas u Srbiji: Rođenu sestru presreo na ulici i izbo šarafcigerom

Žarko Šušilović (28) iz Bačke Palanke mučki je prebio i izbo šrafcigerom rođenu sestru Draganu (20) koja je sa teškim tjelesnim povredama zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.
Incident se dogodio u petak 13. jula, nedaleko od porodične kuće u kojoj Žarko živi sa roditeljima, a Dragana je oko 23 sata primljena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu gdje joj je ukazana prva pomoć.

– Pacijentkinja je zadobila ubodne rane u predjelu vrata, lopatice i grudi, a konstatovan joj je i višestruki prelom nadlaktice. Ona je zadobila teške tjelesne povrede, ali na sreću nalazi se van životne opasnosti i u stabilnom je stanju. Ipak, predostrožnosti radi, zadržana je u bolnici radi dalje opservacije i saniranja preloma – izjavio je za “Blic” portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

Žarko je uhapšen odmah nakon incidenta i određeno mu je policijsko zadržavanje, a postupajući istražni sudija trebalo bi da donese odluku da li će mu biti određen pritvor.

Kako saznaje “Blic”, do incidenta je došlo oko 21.30 kada je Žarko na ulici presreo Draganu i nakon kraće svađe napao je šrafcigerom.

On je prema riječima jedne rodice išao da se obračuna sa Draganom optužujući je da je ona kriva za to što ga je napustila supruga.

– Svi su živjeli pod istim krovom u bačkopalanačkom Fabričkom naselju. Otac, majka, Dragana i Žarko, koji je prije par godina kući doveo suprugu i njenog sina iz prvog braka. Taj dečko sada ima 10 godina, a u međuvremenu Žarko i supruga su dobili sina koji sada ima četiri godine – objašnjava rodica porodice Šušilović koja je željela da ostane anonimna.

Dodaje da su se iz njihove kuće često čule svađe i prepirke zato što je, kako je rekla, Žarko bio sklon konzumiranju alkohola i droge.

– Roditelji su oduvijek trpili Žarkovu prijeku narav, a Dragana koja je jedna divna i odgovorna djevojka to očigledno nije više mogla. Mislim da je kap koja je prelila čašu bila ta kada se Žarko posvađao sa ženom, pa se Dragana uplašila za njenu sigurnost i sigurnost njihove djece, te se zajedno sa snahom odselila iz porodične kuće – priča ista sagovornica.

Prisjeća se da je to bilo krajem prošle godine, te da od tada Dragana sa snahom i njenim sinovima živi u jednom iznajmljenom stanu.

– Sve to vrijeme Žarko je optuživao Draganu da mu je odvela ženu i djecu. Pravo da vam kažem, Dragana ih je spasila jer Žarko nijednog trenutka nije krivio sebe zato što ga je napustila žena. Da je on bio dobar, sigurno ona ne bi otišla od njega sa dvoje djece i to još sa njegovom rođenom sestrom – ocenjuje rodica nesretne porodice.

Kako se nezvanično saznaje, Žarko je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, a i adresa na kojoj živi sa porodicom također je poznata policiji jer su nekoliko puta tamo išli da intervenišu zbog glasnih svađa i prepirki koje su prijavljivale komšije.

Izvor: Blic

Back to top button