SAŠA POPOVIĆ U PAKLU ZBOG KARLEUŠE I ACE LUKASA: Zbog GNUSNIH uvreda haos u ZG, a kad je direktor čuo šta traže od njega, UHVATIO SE ZA GLAVU!

Direktor Granda Saša Popović, koj vodi decenijama jednu od najuspješnijih muzičkih takmičenja Zvezde Granda, trenutno je u totalnom paklu zbog problema koje mu Jelena Karleuša i Aca Lukas priređuju.

Iako su godinama bili članovi žirija zajedno sa Viki Miljković,Anom Bekutom, Marijom Šerifović i Draganom Stojkovićem Bosancem, svađa pred kraj prošle sezone, koju ne mogu da prevaziđu, pravi veliki razdor.

Popović je probao da izgladi odnose JK i Ace Lukasa, ali to je nemoguće. Jelena je pričala kako nema nikakav kontakt sa kolegom i da on kao njen nekadašnji prijatelj na nju može da zaboravi.

– Zbog toga što su se Jelena i Aca posvađali, i ne žele da imaju komunikaciju, Saša je upao u veliki problem. I sad cijeli projekat u koji je mnogo uložio trpi. Svi ostali trpe zbog njih, rekao je izvor.

Aca je već rekao da ne želi da bude dio ekipe Zvezde Granda, a Popoviću se to nimalo ne sviđa.

Karleuša ostaje, ali Saša je sve htio na okupu. Zbog toga se nedjeljama spekuliše ko bi mogao da zamijeni Acu i da li će Karleuša dati otkaz ukoliko on ostane.

“Jelena je jasno dala do znanja Popoviću da neće ćutati na Lukasove opaske, a Lukas je zahtijevao od Saše da utiša Jelenu. Saša pokušava da ubijedi Lukasa da ostane u žiriju, ali mu je on tražio da Jelenu smiri. Popović je čak razgovarao sa Jelenom kako bi smirila bubice. Međutim, još ne zna šta će biti od svega toga jer se oboje ponašaju kao u vrtiću”, rekao je izvor.

Saradnici su savjetovali direktora Granda da prije ove sezone članovi žirija potpišu ugovor u kojem će biti tačka da ukoliko odustane od stolice žirija, snose posljedice i budu novčano kažnjeni.

Poznato je da je on veliki profesionalista i da ništa ne prepušta slučaju. Zbog toga intenzivno razmišlja šta dalje da radi i da li da u novu sezonu uvede novog člana ili da još jednom razgovara sa Acom. Jasno mu je da će problem između njih da biti teško rješiv, ali znajući Popovića sigurno je da će dobro razmisliti prije nego što povuče sljedeći potez. Saradnici ga ubjeđuju da prije ove sezone potpišu ugovor u kojem će biti tačka da ukoliko odustane od stolice žirija, snose posljedice i budu novčano kažnjeni kako nikome ne bi palo napamet da zbog privatnih neslaganja uruše projekat”, rekao je izvor.

Podsjetimo, Jelena i Aca su se posvađali zbog jednog kandidata, nakon čega je JK umiješala i Svetlanu Cecu Ražnatović, s kojom je Aca u odličnim odnosima.

E-turneja

Back to top button