IZBODEN PJEVAČ ZVEZDA GRANDA! VIDIO POKUŠAJ SILOVANJA DJEVOJČICE, PA JE POKUŠAO SPASITI: Prišao sam da joj pomognem, a onda su me isjekli noževima!

Dušan Milatović (29) nekadašnji učesnik serijala Zvezde Granda izboden je i pretučen oko 03.00 sata noćas u parku Brđanka. On ima osam kopči na glavi i 12 uboda. Dušan se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Nišu gdje mu se saniraju rane.

– Izašao sam da džogiram u park kada sam čuo zapomaganje djevojčice. Otrčao sam do tog mjesta i vidio da djevojčica ima oko 10 godina. Iza šumarka su izašla još dvojica meni nepoznatih ljudi od oko 40 godina. Prvom sam stao u gard i deklasirao sam ga. Nakon toga ova dvojica su skočila na mene, a iza njih je istrčala još jedna djevojčica. Oni su me izudarali i ja sam izgubio svijest. Vidim danas po povredama da me je i neki njihov pas izujedao, a vidim i da su me žestoko izudarali i šutirali – priča Milatović.

Milatović je u Aleksincu poznat ne samo po učešću u Zvezdama Granda već i po tome što je 15 godina igrao košarku.

Policija je za “Kurir” rekla da se ovaj incident dogodio, da imaju zabilježeno jedno lice koje je pretučeno, ali da nemaju nikakve prijave silovanja ni od građana, i od zdravstvenih institucija. Oni su rekli da će naknadno provjeriti ovaj slučaj i da će se tim povodom oglasiti.

e-turneja

Loading...