Saigrači mu ispunili san: On nije sanjao Porsche, Mercedes ili BMW (VIDEO)

Juniori nogometnog kluba Mladost iz Zaboka u Hrvatskoj odlučili su uljepšati Uskrs svom 18-godišnjem golmanu Tihomiru Kuljiju i ostvarili mu veliku želju – kupili su mu automobil.

Mladi Tihomir dugo je sanjao o tome da postane vlasnik Golfa dvojke pa su se njegovi saigrači, na čelu s trenerom Damirom Srebačićem i igračem Denisom Celjakom, organizirali i u tajnosti prikupili novac kako bi ga obradovali, piše Zagorje.com.

Tihomiru su rekli da je u subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici automobil kojeg su nazvali “crvena Kristina”, s mašnicom je iskrcana pokraj restorana u SRC-u Zaseka. Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, a njegovo oduševljenje je bilo neviđeno.

Dok mnogi drugi dečki u njegovim godinama sanjaju automobile poput Porschea, Mercedesa ili BMW-a, Tihomir je sanjao Golfa dvojku koji mu je dosad bio nedostižan. Koliko je sanjao o ovom automobilu govori i činjenica da je 18-godišnjak ovaj automobil dosad imao i na desktopu svojeg računara.

“Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi”, rekao je Tihomir za zagorski portal.

Inače, Tihomir živi skromno sa svojom majkom i sestrom u zabočkom Pavlovcu u koji su se doselili iz Zlatara. S 11 godina je počeo braniti u Zlataru, a s 12 i pol nastavio je u Mladosti. Dvije je godine ova porodica preživljavala od skromnih primanja majke. Ipak, nedavno se zaposlila Tihomirova sestra, a on trenutno obavlja praksu u jednom restoranu i nada se da će nakon škole tamo pronaći i posao.

Pogledajte video:

Izvor: Index.hr

Back to top button