Među pet top turističkih destinacija za 2019. godinu izdvojena i Crna Gora

Pošto je ovo ljeto prošlo tako kako je prošlo – kao da ga nije ni bilo – vrijeme je da isplaniramo naredno.

I da se nadamo bar da će biti bolje i sunčanije od ovog. Nakon dosta iskustva, prisustva na samitima o luksuznim putovanjima i iscrpnom istraživanju „Crossing Travel“, konsultantska kompanija koja savjetuje klijente gdje da otputuju na osnovu njihovih preferenci i zahtjeva, je predložio sljedeće destinacije za ljeto 2019.

Mjanmar

Mjanmar, poznato još i kao Zlatno ostrvo, postaje novo i još „neiskvareno“ turističko mjesto. Pejzaži su veoma atraktivni jer se ostrvo proteže od Indijskog okeana pa sve do visokih Himalaja. Cijeli taj prostor je ispunjen spomenicima i hramovima i ima bogate različite kulture. Sa otvaranjem novog hotela „Rosewood Yangon“ stvara se nova luksuzna oaza za putnike koje žele da steknu i ovo iskustvo.

Kolumbija

Ovo je mjesto u kome možete vidjeti sniježne grebene Sijere Nevade dok ležite na ležaljci na nekoj plaži. Turisti mogu da noće u hotelu koji je na Amazonu i da posmatraju delfine.

Seul, Južna Koreja

Ova destinacija ima super miks tradicionalne egzotike i modernog koncepta. Ima dosta planina koje možete da istražite, hramova u kojima možete da odsjednete i kuhinja i moda su im fantastični. Luksuzni hoteli koje preporučujemo su „The Shilla“ i „Four Seasons“.

Ruanda

U „Volcanoes“ nacionalnom parku možete vidjeti rijetke zlatne majmune i ogromne gorile kroz šume bambusa. Ovakvo iskustvo vrijedi svakog dinara, s obzirom na to da nije baš jeftino platiti ulazak u „vulkansku zonu“.

Crna Gora

Crna Gora ipak nije dostigla takvu popularnost kao Hrvatska, ali se polako bliži top listi. Sveti Stefan je jedinstven zbog toga što je svaka soba, svaka vila individualno i specifično dizajnirana.
Avaz.ba

Back to top button