OVOM SE NISU NADALI Emir i Andreana obaraju rekorde na YouTube-u

Popularni bh.pjevač Emir Đulović nedavno je objavio novu pjesmu sa veoma popularnom Andreanom Čekić pod nazivom “Cipele”, koja je objavljena prije desetak dana, ruši sve rekorde slušanosti i gledanosti među domaćim izvođačima na YouTubeu.

Photo Facebook

Iako je već prvog dana poslušalo čak blizu 500 hiljada ljudi, konstantan rast u prvih desetak dana doveo ju je do nevjerojatne brojke od tri miliona YouTube pregleda, što je, s obzirom na to da se radi o baladi, zaista veliki uspjeh.

Muziku i tekst za ovu prekrasnu baladu potpisuje Saša Lazić, a aranžman potpisuje Aca Krsmanović.

Kako i sami ističu nisu ni sanjali da će ova pjesma biti pun pogodak, najslušanije je u svima zemljama Balkana i već je glavni HIT u svim klubovima kako na Balkanu, tako i u Evropi. Na Instagramu vlada prava euforija kada je ovaj duet u pitanju, s obzirom da Emir i Andreana objavljuju videozapise koje im šalju njihovi fanovi i samim tim postaju još draži jer komuniciraju sa onima koji ih slušaju i vole.

Nema sumnje da će ova pjesma da se pjeva i sluša dugo vremena, jer u pitanju su dva vokala na čiju emociju rijetko ko može ostati imun. Bilo kako bilo, sad za sad, uživajmo slušajući ovu pjesmu i očekujemo nešto novo od Emira i Andreane.

Ukoliko niste slušali i podijelili pjesmu, možete to učiniti na linku ispod.

(Autor: Mehmedović.M/INFOSVIJET.NET)

Back to top button