Mustafa Nadarević: “Dobro se osjećam, godine mi ništa ne mogu”

Otkako se u javnosti pojavila vijest da će se ponovo snimati nove epizode jednog od najpopularnijih sitkoma u regiji ‘Lud, zbunjen, normalan’, s nestrpljenjem se iščekuju detalji o tome šta će se dešavati u 12. sezoni.

MUSTAFA NADAREVIĆ – DEPO.BA

36 nastavaka

Novih 36 nastavaka bit će snimano u sarajevskom naselju Hrasnica, kako je to bilo i ranije. Sve je krenulo od zahtjeva ‘Nove TV’, koja je prije dvije godine uputila upit produkciji ‘Fist’.

Ponovo su na čelu sjajni scenarista Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić, koji već osmišljavaju radnju koja će nasmijati publiku ispred malih ekrana. Nedavno je Isović kazao da mu je najvažnije da se dobro osjeća glumac Mustafa Nadarević, koji tumači lik Izeta Fazlinovića, piše “Avaz“.

U želji da saznamo kako se Nadarević osjeća i raduje li se ponovnom snimanju, kontaktirali smo ga u njegovom zagrebačkom domu.

– Hvala vam što pitate, dobro se osjećam, godine mi ništa ne mogu – govori kroz smijeh popularni glumac.

Bez dozvole

Kako to inače bude, nije bio mnogo raspoložen za razgovor, najviše zbog toga što, kako navodi, nema dozvolu da govori o detaljima i snimanju novih epizoda ‘Lud, zbunjen, normalan’.

– Lijepo je to što će se ‘Lud, zbunjen, normalan’ nastaviti snimati. Ali ja vam ne mogu ništa novo reći što ne znate, osim da, kad za to bude vrijeme, obradovat ćemo publiku – rekao nam je Nadarević.

Inače, Nadarević je u maju proslavio 75. rođendan, u krugu prijatelja u Švicarskoj.

Nezaboravne replike

Legendarni Mustafa Nadarević u proteklih 11 sezona u popularnom hitu ‘Lud, zbunjen, normalan’ utjelovio je lik Izeta Fazlinovića, a njegove replike iz ovog serijala su nezaboravne.

Ovaj lik u vrhu je popularnosti u cijelom regionu.

Haber.ba

Back to top button