ZADRUGA 2 SAMO ŠTO NIJE: Procurio spisak svih učesnika i podugačak je!

Poslije vrlo uspješne prve sezone, publika jedva čeka početak Zadruge 2, koji će se odigrati 6. septembra.

Produkcija svakim danom iznenađuje novim tehničkim detaljima vezanim za ambijent u kojem će zadrugari boraviti, a spisak do sada poznatih takmičara koji će biti dio Zadruge 2 (ili se o njihovom učešću makar spekuliše) sve je duži.

Poslije otvorenog priznanja modne blogerke Lune Đogani, Mirka Gavrića i blizanaca – Mike i Gibe sa porodicom, koji su javno potrvdili da su sigurni učesnici nove sezone, u medijima i na internetu već izvijesno vrijeme se spekuliše ko su ostali učesnici. Nagađanja je sve više s obzirom da se tenzija oko Zadruge 2 ne stišava, i po svemu sudeći, interesovanje je sve veće.

Internetom već dva dana kruži navodni spisak svih učesnika koje ćemo pomno pratiti na malim ekranima dok budu boravili u Bijeloj Kući.

Na pomenutoj listi nalaze se mnoga poznata imena, između ostalog pojedini učesnici iz prethodne sezone (Lepi Mića, Saška Karan, Zorica Marković), a i mnogi drugi.

Da li je ovaj spisak vjerodostojan vidjećemo koliko već 6. septembra, za kad je zakazano svečano otvaranje velelepnog izdanja i svečani ulazak novih rijaliti igrača.

E-turneja

Back to top button