Tragedija kod Bijeljine: Kupio motor, pa sebe i druga odvezao u smrt

Motocikl suzuki, na kojem su poginuli drugovi Dragiša Stanojević (21) i Milan Perić (20), obojica iz bijeljinskog mjesta Ljeljenča, tek nedavno je kupljen, potvrdili su mještani.

Utvrđeno je da je motocikl vozio Perić, koji je, po riječima mještana, bio zaljubljenik u vožnju na dva točka.

U momentima nesreće, u srijedu oko 17.20, na putu Bijeljina – granični prelaz Pavlovića most, suzukijem su se zakucali u pežo, kojim je, kako saznaju Nezavisne novine, upravljala Vedrana Klašnja (34) iz Dvorova.

Mještani kažu da su se mladići velikom brzinom zakucali u automobil koji se kretao u istom smjeru kao i oni.

“Kacige, kao i dijelovi pežoa i motora bili su svuda po putu i oko njega”, navode mještani te dodaju da su obojica mladića stradala na mjestu. Navodno je ubrzo nakon nesreće tu došao i otac jednog od mladića, a onda je taj prizor sve potresao.

“Ožalošćeni muškarac je plakao i pokušavao da dođe do tijela svog sina, a policajci su ga jedva ubijedili da odustane, dok se ne okonča uviđaj”, kažu mještani.

Dodaju da se Perić i Stanojević druže godinama, te da su ih često viđali na motoru.

“Perić radi u Sloveniji i nedavno je došao kući. Ovaj suzuki kupio je nedavno”, navode mještani. U Policijskoj upravi Bijeljina rekli su da su uviđaj obavili policija i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Fokus.ba

Back to top button