Aca Lukas konačno OTKRIO ZAŠTO više NIJE DIO Zvezda Granda! Za to takmičenje me baš briga!

Kako su se, pred sam kraj protekle sezone “Zvezda Granda”, na krv i nož posvađali Jelena Karleuša i Aca Lukas, pa čak i do te mere da u samom finalu nisu razmijenili nijednu riječ niti se pozdravili, tokom cijelog ljeta se spekulisalo da li će sjediti zajedno u žiriju predstojeće sezone ovog muzičkog šou-programa.

Prije nekoliko dana donijeta je odluka da Aca ipak neće biti dio žirija, ali nisu bili poznati razlozi koji su stajali iza ovog presedana.

– Nemam veze sa činjenicom da Lukas više nije član – kratko je Karleuša putem Tviter naloga stavila tačku na spekulacije da je ona razlog što Acu više nećemo gledati u žiriju “Zvezda Granda”.

Naposlijetku se oglasio i sam Lukas, potvrdivši saznanja ga nećemo gledati u ovoj sezoni muzičkog takmičenja.

– Nisam više u “Zvezdama Granda” i nije smak svijeta. Ne znam zašto se oko toga podigla velika halabuka. To je za mene bio samo vid zabave i ništa više. Ono što me trenuto zanima su moja djeca sa kojima odlazim na more. Za “Zvezde Granda” me baš briga – rekao je za Svet Aca, a na spomen Jeleninog imena i toga da li ona ima nekakve veze sa njegovom odlukom da se više ne nađe u ovom takmičenju, pjevač je kratko odbrusio:

– Šta ja imam sa tom ženom?

E-turneja

Back to top button