Bh. državljanin napravio užas na cesti: Vozio u suprotnom smjeru, zabio se u drugi auto, od udara ga zapalio, a onda…

Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju.U zagrebačkim Gajnicama se stravična dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, pri čemu je teško ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u teškom stanju u bolnicu Sestara milosrdnica, piše Jutarnji.hr.Prema izjavama očevidaca, automobil Opel Astra bosanskohercegovačkih registarskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu saobraćajnicu.

Vozač Opela Astre potom je izašao iz automobila i krenuo bježati.Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju.
Jedan od sudionika nesreća, kao kolateralna žrtva, je i vozilo Ubera. On se kretao krajnjom lijevom trakom u smjeru zapada kada je u njegov bočni lijevio dio naletjelo goruće vozilo koje se zaustavilo na travnatom dijelu i okrenulo na krov.Policija još uvijek utvrđuje točne okolnosti nesreće, koje će biti poznate nakon uviđaja.Fotografije s mejsta ove stravične nesreće pogledajte OVDJE.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button