U ŠLEPERU NA MAGISTRALI NAŠLI DVOJE KOLA BEZ TABLICA: Vozač nije imao nikakve papire za njih, ali to nije bio kraj… (FOTO)

Carinici su tokom kontrole na magistralnom putu Kraljevo – Raška, pronašli dva automobila bez registarskih oznaka transportovanih šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole, saopštila je Uprava carina Srbije.

“Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin iz Valjeva, od tog grada ka Raškoj, zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u prikolici. U njoj su se nalazili metalik sivi „mercedes benc“ i „opel zafira“ crvene boje, oba automobila stranog porekla i bez tablica, za koje vozač nije imao nikakvu carinsku dokumentaciju”, piše u saopštenju.

Pored spornih automobila, u šleperu su pronađene i dve odjavljene austrijske saobraćajne dozvole, pri čemu vozač nije imao ni radnu niti boravišnu dozvolu te zemlje.

U upravi kažu da su zaplenjeni automobili i dozvole privremeno smešteni u kraljevačkom carinskom magacinu do okončanja postupka.

(Kurir.rs)