Sebija u pratnji Bakira Izetbegovića: Očekujem pobjedu, napravila sam svašta dobro

Foto: D. S./Klix.ba
Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i njegova supruga Sebija Izetebegović glasali su na biračkom mjestu u OŠ “Nafija Sarajlić“.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Odziv je kako čujem dobar, bolji nego ranije. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate da ćemo imati koalicije koje će povući zemlju naprijed. Takmičili smo se se ovih dana među sobom, sada je vriejme da se takmičimo u dobru, ko će više dobra uraditi za BiH”, kazao je Izetbegović.

Na upit da li su ovo odlučujući izbori, on je rekao je da je težak momenat, “vidimo da ima prijetnji, secesionističkih, separatističkih, promijenili su se razni okviri”.

“Važno je da prevagnu one stranke koje su za ove zemlju koje su zrele, referentne i koje mogu da povuku zemlju naprijed, jedna takva koalicija treba BiH da bi potisnula loše snage na Balkanu”, zaključio je Bakir Izetbegović.

Sebija Izetbegović je rekla da je kampanja bila dobra i vatrena, da se iskreno nada pobjedi, jer smatra da je sa svojom ekipom napravila odličan posao. Upitana je na čemu temelji ove tvrdnje.

“Na svojim rezultatima. Napravila sam svašta dobro. Pretpostavljam da ste vi to saznali. Ja sam barem napravila svašta dobro sa svojom ekipom i nadam se da će nam narod dati podršku”, kazala je Sebija Izetbegović.

Ona smatra da je sada “pravo vrijeme za ulazak u ovaj posao”, dodavši da je to pokazano u zdravstvo te da je i “uposlenicima i pacijentima bolje”.

Klix.ba

Back to top button