Aleksandra Đurović pred cijelim gradom: Dodik je to uradio mome Davidu, evo kako

Iz grupe “Pravda za Davida” poručili su večeras da Davor više neće noćiti na trgu, ali da će svaki dan dolaziti na proteste.

Okupljenima se obratila i Aleksandra Đurović, majka stradalog Nikole Đurovića koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima stradao 21. avgusta 2011. godine.
Ona je poručila da je njenog sina ubio tadašnji ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo, uz pomoć Milorada Dodika.

“Mog sina je ubio Stanislav Čađo, tadašnji ministar unutrašnjih poslova RS. On je uz pomoć Milorada Dodika i uz pomoć jednog doktora koji zapravo nije doktor prevezao mog sina na VMA u Beograd, a to je sve vidio moj poznanik koji radi na VMA. Crveni kabriolet mercedes u vlasništvu Čađe je bio totalno uništen. U

bica je podmetnut – Radinković Nenad, kad se saznalo za to, on je uhapšen u Briselu da bi Željka Cvijanović otišla tamo da to “sredi”.

Nakon toga više niko ne izvještava o Radinkoviću, nijedan jedini medij. Saučesnici su i Cvijanovićka i Dodik. Da, ja znam sve, pa i to da je Dodik umiješan u ovaj slučaj. Priznali su mi to i pojedini časni ljudi iz MUP RS koji su mi rekli da govorim istinu. Molim vas da podržite Govedaricu i Šukala. Škrbića sam srela ljetos i rekla sam mu sve šta mislim o njemu i pogibiji mog sina. Imala sam pet prijetnji, a posljedni put mi je pokušana i provala u moj stan”, rekla je Aleksandra Đurović.

Podsjećamo, 13. oktobra, Davor Dragičević je u obraćanju uputio poziv Govedarici da “stane uz narod” u Banjaluci.

Dragičević je poručio Govedarici da “ako već tvrdi da je pokraden” na izborima, onda treba da bude uz narod i pokaže podršku grupi ‘Pravda za Davida'”, kako bi se otkrile sve okolnosti oko smrti 21-godišnjeg momka.

Cik-media.com

Back to top button