DETALJI VEČERI UOČI TRAGEDIJE: ŠTA JE RADIO DARKO LAZIĆ PRIJE NESREĆE?

Prijatelj Darka Lazića ispričao je detalje posljednjeg susreta sa pjevačem, veče prije nego što je Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Vladimir Žunić je ispričao da su zajedno večerali, bili raspoloženi, pa su sve vrijeme pričali o djevojci Marini koju je zvao i pjevao joj.

POLA GODINE NEĆE MOĆI NA NOGE: PRED DARKOM JE NAJVEĆA BORBA U ŽIVOTU, PROGNOZE ZA OPORAVAK PJEVAČA NEIZVJESNE

– Na automobilu je totalna šteta. On me je odmah pozvao i pitao kako sam, kako se to dogodilo, a potom mi je rekao da će doći u Šabac jer ima obaveze i želi da me vidi, počinje Vladimir i dodaje da su po Lazićevom dolasku u rodni grad otišli na slavlje.

OČAJNA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA KONAČNO OTVORILA DUŠU: ‘VOLJELA BIH DA SADA MOGU OVO DA MU KAŽEM’

– Večerali smo, a on je baš slatko jeo. Za sve to vrijeme popio je tri rakije. Pričao mi je cijelo veče o djevojci Marini, koja je te noći spavala kod njegovih roditelja. Rekao mi je da je zaljubljen u nju do ušiju. Cijelo veče ju je zvao preko video-poziva i pjevao joj. Ja sam oko jedan poslije ponoći otišao kući, a on je ostao, pjevao je gostima, kaže on.

U FERARIJU NA AUTOPUTU: POGLEDAJTE KAKO JE DARKO LAZIĆ JURCAO NA CESTI

Da ironija bude veća, Lazić ga je pitao kako je uspio da se slupa baš u blizini svoje kuće.

– Zezao me je za ožiljke, rekao je da ću sada biti opasan, a potom mi pokazao svoj ožiljak na ramenu od motora. Rekao mi je: “Da li si budala? Da li si bio pijan? Kako si to uradio na samo kilometar od kuće?“ A eto, sada se to njemu desilo, kroz suze je rekao Vladimir.

(Hayat/Foto: RAS)

Back to top button