HAJDE DOĐI DA SE LJUBIMO: Miljana zavodila Tomu, pa završili zajedno u KREVETU! Rijaliti mama ga vređala da je GEJ, pa se predomislila! (VIDEO)

Miljana Kulić i Toma Panić razgovarali su o svom odnosu u rijalitiju, pa je rijaliti majka odlučila da pita zadrugara da ga poljubi u usta, posle čega su završili i u krevetu.Iako je u nekoliko navrata Miljana rekla da je Toma homoseksualac, sada se predomislila, pa se “bacila u akciju”.

“Ti si meni najlepši na svetu. Ja ću ti vratiti veru u žene. Kaži mi kako bih mogla da te zavedem. Šta mi fali da bih bila tvoj tip?”, rekla je Miljana Tomi.”Ja ne želim. Nisi moj tip… Tebi se ovde niko ne sviđa, samo se sprdaš sa svima. Ja kad sam te pitao da opštimo ti nisi htela. Sad sam se i ja predomislio”, rekao joj je Toma.

“Odbila sam te, pa ti se vraćam. Odbila sam te za opštenje jer želim ozbiljnu vezu sa tobom. Je l’ mogu da te poljubim u usta?”, odgovorila je Miljana.”Ti da hoćeš da me poljubiš, ti bi to uradila. Ja sam ti odobrio da me poljubiš”, rekao je Toma.Kasnije su se njih dvoje premestili u spavaću sobu, gde su zajedno ležali u krevetu.”Je l’ ti se sviđam, je l’ me voliš? Ti i ja ćemo biti zajedno. Hajde dođi da se poljubimo”, zapitkivala ga je MIljana.”Volim te kao osobu, ne kao devojku. To je teška reč… Ali ja nisam pevač. Znam ja tebe”, odgovrio je Toma.


Kurir.rs, Foto: Printscreen

Back to top button